2. ja 3. Nädal Öztorun-is

1. päev

Esmaspäev oli üsnagi rahulik. Hommikut alustasime uue projektiga, mille värvi me saime poleerida ning lisaks sellele saime veel teha päeva jooksul muid värviparandusi.





2. päev

23.ndal aprillil oli Türgis riiklik lastepüha, tänu millele saime töölt vaba päeva. Seda päeva otsustasime koos klassikaaslastega ära kasutada ning käisime Istanbulis kohalikku turgu külastamas (Grand Bazaari).





3. päev

Kolmapäevaks olime juba kohanenud kohaliku tööeluga ning terve päev kulus meil velgede ettevalmistamiseks kruntimiseks






4. päev

 

Hommikut alustasime uue autoga, millel saime esmakordselt proovida puhastussavi kasutamist, mis eemaldas auto värvipinnalt mustuse mikroosakesed. Seejärel jätkasime poleerimisega ning õhtul külastasime ka koduteele jäävat turgu.







5. päev

 

Kätte jõudis teise nädala viimane tööpäev. Meil oli võimalus jälgida Türgi professionaalide töökäiku velgede kruntimisel ja värvimisel ning nende kõrvalt nii mõndagi õppida.




6. ja 7. päev

 

Nädalavahetusel tegime viimased suuremad linna külastused ja käisime nii endale kui ka kodustele suveniire ostmas. 

…………………………………..

3. nädal


1.  päev

29. aprillil anti meile ülesandeks esistange, mis oli vaja esialgu ette valmistada ning pärast iseseisvalt kruntida. Õhtul tähistasime hotellis klassikaaslase sünnipäeva ja nautisime seltskonda.



2. päev

Kätte oli jõudnud viimane tööpäev. Valmistasime ette eelneval päeval krunditud stange värvimiseks. Meile anti ka võimalus ise ära värvida, kuid pidime poole pealt tegevuse lõpetama. Selgus, et türklaste poolt segatud värvi koostises esines defekt, mis jäi ka detaili pinnale. Seejärel pidime kogu äsja peale kantud värvi maha lihvima. Lisaks viidi meid viimase päeva puhul ka proovisõidule.

 






3. päev


Viimane õhtu Türgis otsustasime avastada öö elu.




4. päev


Pakkisime kohvrid kokku, tegime viimased ostud ja jäime bussi ootama, millega lennujaama jõuda. Buss saabus 3.30 ning umbes 6-eks olime lennujaamas ootamas oma kella kaheksast lendu Eestisse.








Comments

Popular posts from this blog

Esimesed kogemused ja muljed